• Tallinn 665 9700
  • Tartu 744 6500
  • Jõhvi 337 0768

/ Tallinn, Kesklinn, Joa

Select information type Kuvaus Kaikissa asunnoissa Kartta

Kuvaus

MERI.KULTUUR.KADRIORG.

Ainulaadne kodu Kadriorus, kus kinnistut läbib Hundikuristiku oja, Jaapani aeda on 300 meetrit ning üle tee on kaitse all olev park. See on võimalus, mida tuleb ette vaid üks kord elus!

KODU ROHELISES KADRIORUS

Joa 9 kodu asub kesklinna lähedal eramajadest ümbritsetud piirkonnas. Turvalist keskkonda ja linnalähedust arvestades sobib korter suurepäraselt nii lastega peredele kui ka kiire elutempoga inimestele. Lauluväljak toob koju kätte suurimad kultuuriüritused ning üle tee on jooksu- ja rulluisurajad. Jalutuskäigu kaugusel on kohvikud ja restoranid, olemas on hea transpordiühendus Kadrioru ja Kesklinna lasteaedade ning koolidega.

ARHITEKTUUR

Kahes neljakorruselises majas on kokku 30 korterit. Majas on kaks lifti. Korterid on kahe-, kolme- ja neljatoalised. Hoone välisviimistluses domineerib hele tellispind, millele lisavad aktsenti tumehallid plaadid. Kortermaja välisilme on tänu huvitavale plaanile mänglev ja sulandub keskkonda. Siseviimistlus on moderne ja saanud inspiratsiooni hubasest ja miljööväärtuslikust piirkonnast. Iga korteri juurde kuulub rõdu või terrass, panipaik ning parkimiskoht liftiga maa-aluses garaažis.

Joa tn. 9 majad valmivad 2018.a. suvel.

Parkimiskoht keldrikorruse parklas hinnaga 17 000 € ja panipaik on hinnas!
Oma uue koduga tutvu lehel: www.joa9.ee

  • Myyty
  • Saatavilla
  • Varattu
Katsasta muita tarjouksia tämän välittäjän

Olen kiinnostunut

Ober-Haus uutiskirje